Eddie een maatje voor het leven

Dit is onze prachtige vriend Eddie. Eddie is nog een jonge knul. Zijn geboortedatum is geschat op januari 2021. Zijn schofthoogte is rond de 60 cm.
Hij is als pup naar Nederland gekomen en heeft toen ook een huisje gevonden. Hij kon daar helaas niet blijven en is nu weer terug bij ons en we gaan voor hem op zoek naar de plek waar hij de rest van zijn leven mag genieten.
Eddie is zindelijk en in huis gewend en wandelen aan de riem doet hij heel goed. Zwemmen vindt hij geweldig en hij geniet enorm van in het water spelen.
Eddie vindt vreemde mensen spannend, maar de mensen die hij kent, daar is hij helemaal gek op. Hij vindt andere honden geweldig, soms een beetje spannend, maar als hij ze eenmaal kent, speelt hij er op los. Grote honden, kleine honden, pups, alles is leuk! We denken daarom ook dat een speelmaatje in huis hem goed zal doen, ook voor zijn verder socialisatie.
Omdat Eddie vreemde mensen spannend vind, zijn we op zoek naar mensen die rust en tijd hebben om hem heel langzaam te laten wennen en zijn vertrouwen te winnen. Dan heb je absoluut een maatje voor het leven aan Eddie!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Eddie dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Eddie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: januari 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!