Eddie een maatje voor het leven

Dit is onze prachtige vriend Eddie. Eddie is nog een jonge knul. Zijn geboortedatum is geschat op januari 2021. Zijn schofthoogte is rond de 60 cm.
Hij heeft een huisje gehad, maar kon daar helaas niet blijven, er waren teveel prikkels in zijn omgeving. Nu is hij weer terug bij ons en we gaan voor hem op zoek naar een rustige plek waar hij de rest van zijn leven mag genieten.
Eddie is zindelijk en in huis gewend en wandelen aan de riem doet hij goed. Zwemmen vindt hij geweldig en hij geniet enorm van in het water spelen.
Eddie vindt vreemde mensen spannend, maar de mensen die hij kent, daar is hij helemaal gek op. Hij kan goed met andere honden, vooral honden van zijn formaat. Omdat Eddie vreemde mensen en vreemde situaties spannend vind, zijn we op zoek naar mensen die rust en tijd hebben om hem heel langzaam te laten wennen en zijn vertrouwen te winnen. Ook zoeken we voor hem een rustige omgeving, midden in de stad is niet de juiste plek voor deze knul, daar zijn teveel prikkels. Hij is een heerlijke, prachtige hond, die een fijne baas verdient! We hopen dit ook echt voor hem te vinden.

Eddie is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Eddie dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Eddie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: januari 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!