Donja geeft graag kusjes

Donja is een prachtig hondje. Ze is heel leuk om te zien en een middelmaat van ongeveer 40 cm. Ze heeft een witte met cremekleurige vacht en een leuk spits koppie met een geweldig lieve en blije uitstraling.
Donja is een hele lieve en gemakkelijke hond. Ze is zindelijk en loopt buiten prima mee aan de lijn. Ze is enthousiast naar mensen en wordt heel graag aangehaald. Ze blijft altijd bij je in de buurt. In huis is ze erg rustig en ze is niet erg waaks, ze blaft heel weinig. Op mensen die op visite komen reageert ze goed.
Ze gaat netjes zitten als je haar wilt aanlijnen, ze heeft dit beslist geleerd. Ze moet wel een opvoeding bij mensen hebben gehad, want ze doet alles prima en heeft goede aandacht voor haar baas. Ze loopt buiten aan de riem goed mee. Ze is buiten niet bang, ook niet voor verkeer en reageert vriendelijk op voorbijgangers. Donja is buiten heel kalm en vindt het leuker om rustig door de stad te lopen dan in het natte gras van het park.
Met vreemde honden heeft ze meestal wel interesse om even kennis te maken. Mannetjes vindt ze interessanter dan vrouwtjes.
In huis is ze ook rustig. Ze ligt ze heel graag bij je op de bank en wordt graag aangehaald en geeft graag ‘kusjes’. Kortom, Donja is geweldig; een lieve en aanhankelijke hond!

Meer info

Donja is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Donja is al in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Donja, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Donja?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: