Doina een heerlijke vrolijke meid

Deze mooie dame heet Doina. Doina is ongeveer 1 a 2 jaar oud, en haar schofthoogte is ongeveer 45 cm. Ze is helemaal alleen op straat gevonden in de gemeente Diosig, Roemenië. We hebben een samenwerkingsverband met deze gemeente, om honden van straat te halen en te steriliseren. Doina mocht bij ons in het asiel in Roemenië blijven, want zo'n sociaal meisje, daar moeten we toch een fijn thuis voor kunnen vinden! 

Doina is een heerlijke, vrolijke meid. Ze is gek op mensen, klemt zich soms letterlijk aan je vast, alsof ze wil vragen, neem me mee. Je kunt dat ook zien op de foto. Ze vindt het gewoon heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Wandelen aan de riem gaat al best heel goed, het lijkt erop dat ze dit vaker heeft gedaan. Ze heeft een onderbeet, maar daar heeft ze verder geen last van. Met andere honden kan ze heel goed overweg en speelt ze graag mee. Maar eigenlijk wil ze maar 1 ding.. Dat is een fijn baasje dat haar nooit meer in de steek laat. 

Baasje worden?

Doina is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Doina dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Doina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!