Desi van de D-pups

Dit prachtige pupje heet Desi. Ze is er een uit een nestje van 5. Deze mooie familie bestaat uit 3 teefjes en 2 reutjes. De meisjes zijn allemaal zwart en de jongens grijs.
Ze zijn door de mensen van SOS Dogs in Roemenië samen, maar zonder hun moeder, gevonden. De pups waren vlakbij het asiel in Sisterea gedumpt. Ze zijn daarna opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs. Nu ze 4 maanden zijn, zijn ze oud genoeg om te reizen en komen ze binnenkort naar Nederland. De hele familie komt zaterdag 8 februari bij ons aan.
De drie zusjes, Desi, Dior en Dexi lijken sprekend op elkaar. Ze hebben bijna dezelfde tekening en zijn even groot. Ze zijn moeilijk uit elkaar te houden.
Desi vindt mensen heel leuk en staat vooraan als er bezoek komt en er knuffels te halen zijn. Ze is super lief en innemend en snakt overduidelijk naar liefde en aandacht.
Desi is een blij meisje en ze speelt graag met de andere hondjes. Gewoon achter de anderen aan hobbelen en kijken of er nog wat uit te spoken valt. Lekker rennen en samen stoeien, dat is altijd leuk.
Wie wil het baasje worden van dit kleutertje? Desi zal, zoals elke pup, nog veel moeten leren. Maar zij is nog heel jong en slim dus dat komt vast en zeker goed.

Meer info

Desi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Desi is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Desi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Desi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!