Daigo zoekt nieuwe baasjes 

Deze bijzonder knappe knul heet Daigo. Daigo is 1,5 jaar oud en zo'n 60 cm groot. Hij is ongeveer een jaar geleden geadopteerd, toen hij nog een pup was en nu bij ons teruggekomen omdat hij bij zijn huidige baasjes niet genoeg uitdaging kon krijgen.
Daigo is een geweldige hond en heeft veel energie. Hij wil er lekker op uit, houdt ervan om bezig te zijn, ravotten met zijn vriendje in de tuin, leuke denkspelletjes, wat je maar kunt verzinnen, Daigo is er zeker voor in!
Hij is naar vreemde mensen een beetje voorzichtig, maar als hij je kent is alles goed. Hij kan goed met katten, en ook met kinderen; hij is opgegroeid met kinderen van 3,5 en 8 jaar.
Hij is zindelijk en loopt goed mee aan de riem. Wandelen is een feestje en zijn staart zwiept fier in het rond. Hij is geen hond die de wereld vanuit een luie stoel bekijkt, maar een vrolijke jongen vol levenslust die zijn energie kwijt moet kunnen.
Wie geeft deze heerlijke knul de uitdaging die hij zoekt? Hij wacht met smart bij ons op zijn nieuwe baasje en hondenvriendje.

Baasje worden?

Daigo is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Daigo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Daigo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!