Dagmar een lief zachtaardig meisje

Dit lieve meisje heet Dagmar. Dagmar is een teefje, haar geschatte geboortedatum is december 2023. Ze zal uitgroeien tot een middelmaat zo rond de 45 cm. 

Dagmar is samen met haar broertje en zusjes gevonden op de straat in het Roemeense plaatsje Sanmartin. Hoe ze daar gekomen zijn weten we niet.. Ze zijn opgenomen in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Daar hebben ze alle benodigde prikjes gehad en ligt hun paspoort klaar voor vertrek! Nu nog baasjes voor dit mooie stel. 

Dagmar is een lief en zachtaardig meisje. Ze kan goed met andere honden overweg. Katten zijn niet bekend, maar door haar nog jonge leeftijd verwachten we geen problemen met katten. Het lopen aan de riem vond ze maar gek en nog heel spannend. Dagmar heeft een wat verlegen karakter bij vreemde mensen. De mensen die ze kent worden met veel plezier begroet. Haar toekomstige baasjes moeten er echt rekening mee houden dat Dagmar nog veel moet leren. Ze heeft tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe familie en omgeving.

Baasje worden?

Dagmar is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Dagmar dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Dagmar is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: december 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!