Cuci mooie Roemeense herder mix

Cuci is een Roemeense herder mix. Een hele leuke hond om te zien. Deze mooie grote meid wordt op 3 jaar oud geschat.
Cuci leefde op straat, vlakbij een hele drukke weg, en ze liep groot gevaar om door een auto aangereden te worden. De mensen van SOS Dogs in Roemenië wilden haar daar weg hebben. Maar ze liet zich niet zo makkelijk vangen, dus hebben ze haar moeten verdoven. Zo is het hun gelukt haar daar van die gevaarlijke plek weg te halen.
Hoe lang deze beauty al op straat heeft geleefd weten we helaas niet. We zouden haar wel willen vragen; “wat is er met je gebeurd, wat heb je allemaal meegemaakt? Maar ze kan het ons helaas niet vertellen. Haar verhaal is er een zoals dat van zoveel honden in Roemenië, in de steek gelaten, op straat gevonden en kansloos.
Ze wordt nu in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea opgevangen. Ze is daar inmiddels gewend en op haar gemak. Ze heeft al kennisgemaakt met de andere viervoeters in het asiel. Ze kan het goed vinden met de andere honden, maar er waren wel heel soortgenootjes om gedag te zeggen, poeh poeh.. In dit asiel worden namelijk heel veel honden opgevangen, het zijn er misschien wel 700!
Cuci is een hele lieve en vriendelijke hond. Toen ze haar langs de weg zagen dachten ze dat ze verlegen was, maar dat is ze helemaal niet. Nu ze de mensen van SOS vertrouwd blijkt dat ze een ontzettend lief en rustig karakter heeft en de goedheid zelve is. Als je denkt deze prachige grote dame een heel goed thuis te kunnen bieden, neem dan gauw contact met ons op. Wij willen haar verhaal met een happy end laten eindigen!

Meer info

Cuci is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Cuci is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Cuci, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Roemeense herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Cuci?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!