Csoki een vrolijke energieke hond

Deze knappe man heet Csoki. Csoki is ongeveer 2 jaar oud. Hij is een Transylvanian Scent Hound. Dat is een Hongaars hondenras. Hij is een grote hond, zo rond de 55-60 cm schofthoogte.

Csoki is in het asiel van Sos Dogs Roemenië terechtgekomen, omdat zijn eigenaar hem niet meer wilde hebben. Hij wilde er gewoon vanaf. Waarom? Wij hebben geen idee.. Voor Csoki natuurlijk heel sneu, daarom willen we er ook alles aan doen om een fijn nieuw thuis voor hem te vinden.

Csoki heeft een heel vriendelijk en sociaal karakter. Hij is speels en energiek en vind het heerlijk om mee op lange wandelingen te gaan. Hij loopt dan ook al heel goed mee aan de riem. Hij is altijd vrolijk en je kan absoluut rekenen op een vrolijke begroeting als hij je ziet. Met de andere honden gaat het ook heel goed, hij speelt graag met ze en heeft altijd goede zin. Kortom, een geweldige lieve knul!

Baasje worden?

Csoki is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Csoki dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Csoki is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: Transylvanian Scent Hound
  • Schofthoogte: ± 55 - 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!