Cora heeft de liefste ogen

Cora is eind maart gevonden 20 km van Constanta, een stad in Roemenië aan de zwarte zee. Het filmpje is gemaakt op de dag dat ze is gevonden. Het was in het plaatsje Agigea en ze hebben haar meegenomen naar een kleinschalige opvang.
Cora is een grote hond, en weegt zo'n 35 kilo. Ze is ruim 1 jaar oud, ze schatten haar geboortedatum op 01-03-2021.
Ze is een grote zachtaardige lieve meid met een ruwharige vacht. Ze heeft prachtige lichtkleurige ogen en als je ze zo lief en trouw aankijkt, wordt je in één oogopslag verliefd op haar. Ze ziet in haar ogen hoe lief en zacht haar karakter is.
Met andere honden kan Cora het goed vinden en ze is ook gek op persoonlijke aandacht. Een lekkere aai en menselijk contact doen haar goed.
Ze wordt dus nu opgevangen in een kleine opvang en wacht daar met smart op een eigen thuis. Misschien mag ze bij jou komen wonen?

Baasje worden?

Cora is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Cora dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± maart 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!