Cooper vrolijk en energiek

Cooper is een vrolijke energieke reu van ongeveer 1 jaar oud en zo'n 55 cm groot.
Hij liep in Sanmartin, een klein dorpje in Roemenië, gewoon op straat.
Hij werd meegenomen om gecastreerd te worden (in het kader van onze sterilisatieprojecten) en na castratie, besloten we dat hij niet terug op straat gezet zou worden, maar dat we een plekje voor deze knul gaan zoeken. Hij is zo ongelooflijk lief en vrolijk, dat we denken dat hij iemand heel gelukkig gaat maken.
Cooper heeft een korte staart. Het is niet bekend of hij zo geboren is, of dat daar wat mee gebeurd is. Zijn foto’s zijn niet perfect, want stil zitten en poseren staat niet in zijn woordenboek 🙂 Hij heeft een heerlijke energie, hij is een hond om lekker samen dingen te gaan ondernemen.
We hopen dat deze knul een fijn plekje mag vinden en dat hij zijn leven op straat en in het asiel achter zich mag laten!

Baasje worden?

Cooper is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Cooper dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cooper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!