Choco en Cici zoeken samen een huisje

Moeder en dochter, Choco en Cici, twee prachtige kleine hondjes. Moeder Choco is die met de vlinderoortjes en Cici is die andere beauty, die wat lichter van kleur is. Moeder wordt geschat op 2 jaar en dochter op 1 jaar oud. De schatjes zijn een paar maanden geleden, in juli van dit jaar, samen op straat gevonden. Dat was in het stadje Cornu, in het oosten van Roemenië.
Het is onbegrijpelijk dat iemand deze twee kleine lieverdjes zomaar buiten de deur heeft gezet en niet meer naar ze heeft omgekeken.
Maar gelukkig zijn ze gevonden door dierenvrienden, die het duo naar het asieltje van Iulia* hebben gebracht. Daar zijn ze in goede handen, maar we hopen toch dat ze daar niet zo lang meer hoeven te blijven. Ze horen in een huisje, waar ze lekker verwend en vertroeteld worden en heerlijk in zachte mandjes kunnen liggen, met hun buikjes vol, voldaan en blij.
Ze zijn heel lief voor elkaar en spelen heel leuk samen. We willen de twee niet uit elkaar halen, dus we zijn op zoek naar lieve mensen die ze samen willen adopteren. Ze zouden in een huis waar ook katten wonen kunnen, want in het asieltje van Iulia hebben ze kennisgemaakt met katten en dat ging goed.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Choco en Cici zijn gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Choco en Cici zijn nog in Roemenië en komen naar Nederland als er een baasje voor ze gevonden wordt. Dan kunnen zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Choco en Cici, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 en 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± mini
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!