Chaya vrolijk hondje

Chaya is een middelgroot teefje, haar schofthoogte is zo'n 45 cm. Ze is nog jong, haar geschatte geboortedatum is januari 2021.
Chaya is een super vrolijk en energiek meisje. Ze is gedumpt in de buurt van het asiel van SOS Dogs in Sisterea, Roemenië. Daar zagen ze haar op een dag door de velden lopen. Uiteraard was ze welkom in het asiel. Wie haar daar heeft achtergelaten en wat haar verleden is, is helaas niet bekend.
Ondanks haar vrolijke karakter, heeft ze toch wel even nodig om naar je toe te komen. Ze reageert eigenlijk altijd vrolijk, maar komt pas na een poosje echt contact maken. Of ze eerst even wil kijken of je wel te vertrouwen bent. Maar dan is het ook meteen helemaal goed en knuffelt ze graag!
Ze zal in een nieuwe omgeving dus even nodig hebben om je te leren kennen, om vervolgens een maatje voor het leven te worden!

Baasje worden?

Chaya is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Chaya dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Chaya is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: januari 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!