Ceara is heel sociaal en blij

Dit is Ceara. Ceara is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is augustus 2023. We denken dat ze zal uitgroeien tot een middelmaat zo rond de 50-55 cm. 

Ceara is samen met haar zusje Caithe in het veld voor het asiel van Sos Dogs Roemenië gedumpt. Het gebeurt helaas vaker dat honden voor het asiel gedumpt worden. Ze noemen het daar “gift of the day”. Het is altijd weer een "verrassing" wat ze vinden in de ochtend. Natuurlijk laten ze de honden niet op straat en zijn ook Ceara en Caithe opgenomen in het asiel. Inmiddels zijn ze klaar om te reizen en gaan we uiteraard op zoek naar een fijn thuis voor hen. 

Ceara is een heel lief en vrolijk meisje. Ze is sociaal naar mensen en vindt honden helemaal geweldig. Ze speelt graag met ze en haar zusje. Het lopen aan de riem ging heel goed voor een eerste keer. Haar toekomstige baasjes moeten er rekening mee houden dat Ceara nog wel wat dingen moet leren. Ze kent tot nu toe natuurlijk alleen nog maar het leven in een asiel. Met geduld, tijd en liefde is alles te leren, maar dat is dan natuurlijk ook wel wat ze nodig heeft. 

Baasje worden?

Ceara is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ceara dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ceara is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!