Castor gedumpt in een kartonnen doos

Deze stoere knul heet Castor. Castor zijn geschatte geboortedatum is januari 2024. Hij wordt ongeveer rond de 50-55 cm schofthoogte. 

Amper 4 weken oud waren ze, toen ze van hun moeder weggehaald werden, in een kartonnen doos gestopt en voor het asiel van Sos Dogs Roemenië gedumpt in de vroege ochtend. Hartverscheurend, maar helaas in Roemenië “normaal”.. Ze hebben het gered, dankzij de goede zorgen van de mensen in het asiel! Nu aan ons de prachtige taak om voor hen een fijn huisje te zoeken. 

Castor is een stoere knul. Hij is speels, zowel met de mensen als met de andere honden. Hij is ongelooflijk lief en gek op knuffels. Hij heeft een vrolijk en blij karakter kan al blij worden van een stokje. Natuurlijk moet hij nog wat dingen leren, maar met wat tijd en geduld komt het helemaal goed met deze knappe jonge man! 

Baasje worden?

Castor is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Castor dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Castor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: januari 2024
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 - 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!