Camina vrolijk klein hondje

Hoi allemaal! Ik heb de mooie naam Camina gekregen. Daar ben ik super blij mee, en weet je waarom? De eerste maanden van mijn leven had ik geen naam!! Dus nu ben ik heel trots dat ik Camina mag heten.
Ik ben ergens in oktober 2021 geboren en ben dus nog heel jong. Ik ben niet zo groot, ze zeggen hier dat ik een beetje een teckel-bouw heb. Dan bedoelen ze dus mijn lange lijfje en korte pootjes denk ik.
Ik ben energiek en hou van rennen en ik kan heel hard op mijn kleine pootjes hoor! Ik zit hier in het asiel van SOS Dogs met nog meer hondjes en ik ben dol op andere honden en ik speel heel graag met ze. Maar mensen zijn toch echt mijn favoriet. Zodra ik ze zie, word ik helemaal vrolijk en spring het liefste in hun armen. Ze geven vaak ook van die lekkere knuffels. Ik vind eigenlijk iedereen lief en ben heel blij als mensen me komen bezoeken. Ik zou wel willen dat er vaker iemand kwam of dat ik bij iemand mag gaan wonen. Ik heb nog nooit in huis gewoond en moet nog veel leren, maar ik ben heel slim hoor, dus ik snap het vast snel.
Ik wacht hier met smart op mijn nieuwe baasje!

Baasje worden?

Camina is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Camina dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Camina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: oktober 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!