Camilla gedumpt in een kartonnen doos

Dit lieve meisje heet Camilla. Camilla is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is januari 2024. Ze wordt ongeveer rond de 48-52 cm schofthoogte. 

Amper 4 weken oud waren ze, toen ze van hun moeder weggehaald werden, in een kartonnen doos gestopt en voor het asiel van Sos Dogs Roemenië gedumpt in de vroege ochtend. Hartverscheurend, maar helaas in Roemenië “normaal”.. Ze hebben het gered, dankzij de goede zorgen van de mensen in het asiel! Nu aan ons de prachtige taak om voor hen een fijn huisje te zoeken. 

Camilla is een ongelooflijk lief en vrolijk meisje. Ze speelt graag, ook met de andere honden. Ze vond het heel spannend aan de riem nog, het was ook de eerste keer, dus op de foto’s is eigenlijk niet te zien hoe leuk ze eigenlijk is. Maar Camilla is een bijzonder lief, vrolijk en blij  meisje. Kijk maar eens goed in haar mooie oogjes. Natuurlijk moet ze nog wat dingen leren, maar met wat tijd en geduld komt het helemaal goed met dit knappe meisje! 

Baasje worden?

Camilla is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Camilla dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Camilla is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: januari 2024
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 - 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!