Bodhi wil het asiel verlaten

Ze hebben je de naam Bodhi gegeven. We kwamen er achter dat je ongeveer geboren bent in 2021. Je bent zeker geen grote knul, maar ook niet klein, zo rond de 48 cm.
Ook bij ons vind je het spannend en duurt het even voordat je uit je hokje wilt komen. Maar als je eenmaal die stap gezet hebt, dan worden we overladen met knuffels en kusjes, en zien we een ongelooflijk blij en lief hondje. We denken dat de drukte van het asiel eigenlijk teveel voor je is en dat je in een rustiger huisje veel beter op je plek bent.
Nieuwe baasjes moeten wel een beetje geduld hebben met je, maar dan worden ze beloond met heel veel liefde! We hopen oprecht dat we snel een liefdevol plekje voor je kunnen vinden, zodat je niet meer in een asiel hoeft te leven ❤

Baasje worden?

Bodhi is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Bodhi dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bodhi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: april 2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 48 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!