Binga een lief en vrolijk meisje

Deze mooie zwarte jongedame heet Binga. Binga is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is oktober 2023. Ze zal ongeveer rond de 50 cm schofthoogte uitkomen op volwassen leeftijd.  

Binga is samen met haar broertjes en zusjes gevonden op straat door een jonge man. Deze heeft ze naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gebracht. Ondanks dat het asiel al zo vol is, hebben ze toch een plekje gekregen. Nee zeggen is in zo een geval geen optie. Zo kwamen Binga en de rest van haar familie in het asiel terecht. Inmiddels zijn ze groot genoeg om te reizen en gaan we op zoek naar een fijn plekje voor haar en natuurlijk ook voor de andere. Ondanks dat ze zwart zijn, hopen we toch dat mensen zien hoe leuk ze eigenlijk zijn!

Binga is een vrolijk meisje. Ze is heel blij, aanhankelijk, lief en speels. Ze is echt heel enthousiast als ze je ziet en geniet van de aandacht.  Ze verdient het gewoon om een fijn thuis te vinden. Natuurlijk zal Binga nog wat dingen moeten leren. Wat logisch is als je opgroeit in een asiel. Maar deze knappe dame heeft heel veel potentie om een baasje heel gelukkig te maken!

Baasje worden?

Binga is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Binga dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Binga is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: oktober 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!