Bella heeft al veel geleerd

Dit leuke meisje heet Bella. Bella is een teefje, haar geschatte geboortedatum is maart 2023. Ze weegt nu ongeveer 12 a 13 kilo, maar zal natuurlijk nog wel iets groeien. Ze is middelmaat.
Bella werd gevonden op een regenachtige dag, in het Roemeense dorp Drobeta Turnu. Haar “redders” bedachten zich geen moment en namen maar mee naar huis. Ze was duidelijk zwervend. 

Bella is het leven in huis gewend, ze woont nu in een appartement. Ze is zindelijk en loopt goed mee aan de riem. Ze is een vrolijke jonge hond en heeft een lief en zachtaardig karakter. We zoeken naar fijne baasjes, zodat haar opvangplek weer vrij komt en er een ander hondje gered kan worden. Wie mag Bella gelukkig gaan maken?

Baasje worden?

Bella is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bella dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!