Bayo grote lieverd

Deze prachtige knul hebben we de naam Bayo gegeven. Hij is een grote hond, rond de 65-70 cm en ongeveer 2 jaar oud.
Hij is gevonden zwervend in de straten van Sanmartin, een klein dorpje in Roemenië. Daar hing hij rond bij een school. Bij de kinderen schooide hij om eten en gelukkig kreeg hij dat ook van ze. Hij had absoluut geen kwaad in de zin, maar zoals vaker in Roemenië, gingen mensen over hem klagen, mensen die geen verstand van honden hebben, en alleen maar zagen dat hij groot was, en niet hoe lief hij is. Daardoor kon hij uit gevaar voor eigen leven, niet meer op straat blijven. Heel sneu voor deze lieverd die nog nooit wat fout heeft gedaan.
Nu woont hij in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Hij is ongelooflijk vriendelijk, rustig, en leeft zonder problemen in een grote roedel honden.
Bayo is een schat van een hond, hij heeft een enorme "will to please" en wil heel graag alles goed doen. Hij is alleen nog niet gewend aan de riem, dat vindt hij heel spannend en dan bevriest hij. Hij zal daar dus nog wel wat training in nodig hebben.
Wie gaat er voor zorgen dat deze hond nooit meer hoeft te schooien, en voor altijd een thuis heeft? Hij zal voor altijd dankbaar zijn!

Baasje worden?

Bayo is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Bayo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bayo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 65-70 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!