Basil een lieve zachtaardige knul

Deze mooie zwarte knul heeft de naam Basil gekregen. Basil is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is oktober 2023. Hij wordt ongeveer rond de 50 cm schofthoogte.  

Basil is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden op straat door een jonge man. Deze heeft ze naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gebracht. Ondanks dat het asiel al zo vol is, hebben ze toch een plekje gekregen. Nee zeggen is in zo een geval geen optie. Zo kwamen Basil en de rest van zijn familie in het asiel terecht. Inmiddels zijn ze groot genoeg om te reizen en gaan we op zoek naar een fijn plekje voor hem en natuurlijk ook voor de andere. Ondanks dat ze zwart zijn, hopen we toch dat mensen zien hoe leuk ze eigenlijk zijn!

Basil is een vrolijke knul. Hij is heel blij, aanhankelijk, lief en speels. Hij heeft een zachtaardig karakter. Hij verdient het gewoon om een fijn thuis te vinden. Natuurlijk zal Basil nog wat dingen moeten leren. Wat logisch is als je opgroeit in een asiel. Maar met deze knappe jongen gaat dat zeker goedkomen! 

Baasje worden?

Basil is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Basil dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Basil is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: oktober 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!