Asha vrolijk, speels en heel lief

Poes Asha
Geschatte geboortedatum: 10.02.2022
Gechipt, volledig gevaccineerd en gesteriliseerd
Dit is Asha haar verhaal vanuit Roemenië:
Nou, als het gaat om deze prachtige dame, moeten we zeggen dat ze perfect is, gewoon perfect! Asha is haar naam en zij is degene die wij niet hebben gevonden, maar zij heeft ons gevonden 🙂
Of ze ergens bij hoorde of op straat leefde, kunnen we onmogelijk weten, maar we zagen wel dat ze honger had. Waarschijnlijk begon ze daarom naar ons toe te komen, om eten te krijgen en... knuffelen natuurlijk, want ze was vanaf het begin een vriendelijke lieverd. We probeerden haar ook naar onze tuin te lokken, maar dat was te veel voor haar en ze koos ervoor om zich na het eten ergens in de buurt te verstoppen. Ze was altijd in de buurt, want elke keer als we haar riepen, kwam ze aangerend, met haar staart omhoog en blij om ons te zien ❤
Na een tijdje merkten we dat Asha's buik ronder was, dus hebben we haar laten steriliseren, omdat we dachten dat ze misschien zwanger was en helaas, met zoveel kittens op straat, is het niet echt een optie om 5 of 6 meer kittens bloot te stellen aan gevaren en, in het beste geval, een thuis nodig te hebben, hoeveel we de kleintjes ook aanbidden. Vals alarm dus, ze heeft gewoon... te veel gegeten 😃
Eenmaal gesteriliseerd, bleef Asha bij ons om te herstellen en geleidelijk te wennen aan het feit dat ze niet meer "vrij" over straat kon zwerven. Ze lijkt het helemaal niet te missen, ze was jong en hongerig, en leeft nu het "goede leven" - met eten dat twee keer per dag wordt geserveerd, kommen die altijd vol zijn, zachte manden en knuffelen. We houden van haar en dat weet ze, en ze houdt van ons! Maar ze zou zoveel meer aandacht willen, en knuffels en alles, ze fleurt gewoon op als het haar tijd is om verzorgd te worden.
Asha is een lieve, vrolijke kat, die graag speelt maar ook graag rustig slaapt. Ze houdt van knuffelen en eten - nou ja, ze is wel wat aangekomen sinds ze bij ons is, en ze heeft geen problemen met mensen of katten. Nou ja, om heel eerlijk te zijn, er zijn een paar momenten waarop ze liever alleen gelaten wil worden, of een beetje angstig is, maar we zijn ervan overtuigd dat dat zou veranderen in een huis, waar ze niet altijd alles hoeft te delen met 50 anderen.
Dus hier is ze dan, onze lieve schat Asha, op zoek naar haar familie, een plek die ze haar eigen kan noemen en we durven te dromen dat ze die snel zal vinden, want ze is gewoon een geweldige kat! Als foto's konden spreken of laten zien wat we zien, zou ze al thuis zijn, genietend van haar familie, haar eten, de knuffels en alle liefde die ze zou krijgen!
Baasje worden?

Asha is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Asha, dan ontvangen we graag een bericht met uw situatie en eventuele ervaring met katten. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Asha is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIV en FELV (negatief) en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 150,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook het adoptiecontract.

    • Geboortedatum: 10-02-2022
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
    • Chip: ja