Ascar een klein vrolijke mannetje

Ascar heet deze vrolijke knul. Zijn geschatte geboortedatum is juni 2023. Hij is een kleine middelmaat en zal ongeveer op de 35-40 cm schofthoogte uitkomen. 

Ascar is samen met zijn zusje Aurene gevonden op straat in Roemenië. Medewerkers van ons asiel vonden ze daar samen. Natuurlijk is het niet bekend hoe ze daar gekomen zijn, maar het vermoeden is dat ze gedumpt zijn. 

Ascar is een hele vrolijke knul. Hij zit vol enthousiasme en heeft een open karakter. Hij wil graag alles ontdekken en zien en vind mensen ook helemaal leuk. Hij vindt andere honden ook heel erg leuk en wil eigenlijk met iedereen spelen. Natuurlijk moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat hij nog wel wat moet leren. Maar met zoveel vrolijkheid in zijn karakter moet het toch een feestje worden om samen de wereld te ontdekken. 

Baasje worden?

Ascar is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ascar, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ascar is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

https://youtu.be/irXQVli7a2s

  • Geschatte geboortedatum: juni 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 35 - 40 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!