Ariel is een lief vrolijk meisje

Dit mooie meisje heet Ariël. Ariël is een teefje van ongeveer 1.5 a 2 jaar oud. Ze is rond de 40 cm schofthoogte. Ariël is een tijdje geleden gevonden bij het busstation in het Roemeense dorp Sanmartin. We denken dat ze daar is achtergelaten. Ze was aan het  bedelen om eten bij de mensen daar. Ze is opgevangen in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Op onze reis naar het asiel in Roemenië zagen we dit lieve meisje en we zijn vastbesloten haar een fijn thuis te bieden!

Ariël is heel vrolijk, vriendelijk en erg blij om je te zien. Ze had ons natuurlijk nog nooit gezien, maar ze was meteen helemaal vrolijk. Met de andere honden kan ze ook heel goed overweg. We zien in haar absoluut potentie voor een lief en trouw hondenmaatje. We weten natuurlijk niets van haar achtergrond, dus haar toekomstige baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ze nog wat dingen moet leren. 

Baasje worden?

Ariël is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ariël dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ariël is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 1,5 a 2 jaar oud
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 40 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!