Ari zoekt een nieuwe warme mand

Deze knapperd heet Ari. Ari is een reu van 4 jaar oud. Zijn geschatte geboortedatum is mei 2020. Hij weegt rond de 28 kilo en is rond de 60 cm schofthoogte. 

Ari kwam ruim 3 jaar geleden naar Nederland als pup van 6 maanden oud. Hij vond toen geweldige baasjes, waar hij al die tijd gewoond heeft. Door ernstige gezondheidsproblemen kunnen ze Ari helaas niet meer bieden wat hij nodig heeft. Daarom gaan we op zoek naar een fijn nieuw baasje voor Ari. Ari mag in de tussentijd gelukkig wel bij zijn huidige baasjes blijven. 

Ari is een heerlijk, lieve, vrolijke knul. Hij is zindelijk en loopt goed mee aan de riem. Ari is ook gek op andere honden en zou prima in een huisje kunnen waar al een hond aanwezig is. Ari is dol op wandelen, vind het heerlijk om er op uit te gaan. Los kan hij alleen in een afgesloten gebied, hij “vergeet” af en toe te luisteren 😉 Ari kan met kinderen, het gaat ook heel goed met de kleinkinderen in het gezin. Echter heeft onze voorkeur om hem niet te plaatsen in een jong gezin. Ari is namelijk gevoelig voor veel drukte en wordt dan zelf ook druk. Ari is sociaal naar mensen en kan met iedereen overweg. Vooral de mensen die hij kent worden met veel plezier begroet. Hij houdt van rennen en spelen. Ari houdt van regelmaat, dan voelt hij zich het beste. Het is een heerlijke knul. 

Ari is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ari dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken bij zijn huidige baasjes in Ede.

Meer info

Ari is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten en word gebruikt om ons asiel in Roemenië te onderhouden. Daar leven 800 honden die dagelijkse zorg en eten nodig hebben.  Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geboortedatum: mei 2020
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!