Anushka een vrolijke, sociale meid

Dit lieve meisje heet Anushka. Anushka is een teefje, haar geschatte geboortedatum is april 2023. Ze is nu ongeveer 43 cm. Ze zal natuurlijk nog groeien. We denken middelmaat tot groot, rond de 25 kilo. 

Anushka is samen met haar moeder en 4 broertjes en zusjes door Lilla gevonden in een dorp in Roemenië. Moeder was heel erg mager. Bleek dat ze nog woonde bij het huis van haar eigenaar. Haar eigenaar is overleden en af en toe kwam er wel iemand haar eten geven, maar veel te weinig. Ze bleek 5 pups te hebben. Helaas was er geen ruimte om een moeder en 5 pups een plek te bieden. Wel ging Lilla vanaf dat moment dagelijks terug om ze te voeren. De pups waren toen 4 weken oud. Dat ging goed voor ongeveer 3 weken. Toen verdwenen er opeens 2 pups.. De overige 3 pups heeft Lilla toen meteen meegenomen. Moeder moest helaas daar blijven, omdat er gewoon geen ruimte voor haar was. Wel is ze inmiddels gesteriliseerd en krijgt ze nog steeds dagelijks eten. Ze ziet er gelukkig weer goed uit! Het broertje van Anushka is geadopteerd in Hongarije en heeft een fijn huis. Voor Anushka en haar zusje Lilushka gaan we op zoek naar een fijn thuis. 

Anuskha mist de helft van een teentje aan haar voorpoot. Ze heeft er helemaal geen last van en het is gelukkig goed genezen. Hoe dit precies gebeurde, weten we helaas niet.

Voor beide meisjes geldt dat het hele vrolijke, lieve en blije meisjes zijn. Ze zijn vriendelijk naar iedereen, ook vreemde mensen. Ze lopen heel goed mee aan de riem en vinden het heerlijk om te wandelen. Ze kunnen goed overweg met de andere honden. Ze leven bij Lilla in de tuin, dus ze zijn het huiselijke leven nog niet gewend, maar hebben dus al wel heel veel dingen geleerd. Anushka zoekt een fijn thuis! 

Baasje worden?

Anuskha is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Anuskha dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Anuskha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat tot groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!