Amigo een lieve vrolijke knul

Deze knappe jonge man heeft de naam Amigo gekregen. Amigo is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is augustus 2023. We verwachten dat hij op volwassen leeftijd rond de 50 cm schofthoogte zal zijn.

Amigo is in november 2023 met zijn broertjes en zusjes in het asiel van Sos Dogs Roemenië terechtgekomen. Hij kwam samen met zijn moeder. Deze is gesteriliseerd terug gegaan naar de eigenaar en Amigo en de rest van zijn broertjes en zusjes bleven in het asiel. Ze zijn klaar om te reizen en nu zijn we op zoek naar een fijn thuis voor hem en natuurlijk ook voor de andere 4. 

Amigo is een lieve, vrolijke knul. Hij kan goed met de andere honden overweg. Hij speelt graag met ze. Amigo is opgegroeid in het asiel. Daarom moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat Amigo nog wel dingen moet leren. We zoeken dus lieve baasjes voor hem, die hem langzaam nieuwe dingen willen leren. Je krijgt er een dankbare lieve hond voor terug! 

Baasje worden?

Amigo is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Amigo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Amigo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!