Alissia een prachtige grote dame

Deze prachtige dame heet Alissia. Alissia is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is mei 2021. Haar schofthoogte is rond de 65 cm, ze is dus een grote dame.

Alissia liep op straat in een dorpje vlak bij het asiel van Sos Dogs, Roemenië. Mensen waren aan het klagen. Ze vonden het maar niets, zo'n grote hond op straat en waren bang voor haar. Zo is Alissia in het asiel terechtgekomen. Alissia is zich van geen kwaad bewust. Ze is zo ongelooflijk lief en zachtaardig, ze is juist gek op mensen! Ook met de andere honden kan ze heel goed overweg. Mensen waren gewoon bang omdat ze zo groot is. Alissia, is gewoon een lieverd! We hopen snel een fijn baasje te vinden voor deze prachtige dame!

Baasje worden?

Alissia is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Alissia dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Alissia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: mei 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 65 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!