Alina is lief, vrolijk en heel sociaal

Dit lieve meisje heet Alina. Alina is een teefje, haar geschatte geboortedatum is oktober 2023. Op volwassen leeftijd zal ze  tussen de 50 à 60 cm schofthoogte worden. 

Alina is samen met haar broertjes en zusjes gevonden in het bos. 8 pups van net 2 maanden oud. We denken dat ze daar gedumpt zijn.. Ze zijn in opvang gekomen bij Antonia. Daar vonden 6 van de pups een nieuw thuis in Roemenië. Alleen voor Alina en haar zusje Ana is het niet gelukt om een huisje te vinden. Daar gaan wij hopelijk verandering in brengen!

Alina is, net als haar zusje Ana, echt een vrolijk, lief en sociaal meisje. Ze vindt mensen heel leuk en geniet van de aandacht. Ook op kinderen reageert ze goed. Andere honden zijn ook geen probleem, daar speelt ze heel graag mee. Kortom, een heerlijk meisje dat ook een fijn thuis verdient. Haar toekomstige baasjes moeten er natuurlijk wel rekening mee houden dat ze nog wat dingen zal moeten leren. 

Baasje worden?

Alina is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Alina dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Alina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: oktober 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 - 60 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!