Albert lieve spontane jongen

Albert is een leuke reu van bijna 7 jaar oud. Hij is een mooie wolfsgrauwe herderachtige kruising van ongeveer 50 centimeter groot. Twee jaar geleden is hij gevonden. Hij was door zijn vorige baasjes gedumpt in Moldova Noua, bij de grote rivier de Donau.
Zijn redders namen hem mee naar hun shelter en daar is hij dus 2 jaar lang opgevangen.
Zijn vrolijke, spontane en lieve karakter viel iedereen op en dus werd via facebook een actie op touw gezet om hem een kans op een ander leven te geven. Hij heeft al heel wat hondenvriendjes naar Nederland zien vertrekken en hoewel hij geen idee had waar dat was, hij wilde er ook wel heen.
Vele dierenvrienden samen hebben er voor gezorgd dat hij pas mee mocht op reis naar Nederland. Hij is nu in onze opvang in Didam en wat een leuke hond is hij! Meteen op zijn gemak, blij en leuk spelen met de andere honden. Wij gaan ons best doen voor hem een warme mand bij leuke baasjes te vinden. Hij wil graag ervaren hoe het is om in een huisje te wonen met mensen die hem behandelen als hun familie!

Baasje worden?

Albert is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Albert, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Albert is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± bijna 7 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!