Adina vrolijk en sociaal

De drie zusjes, Aaike, Adela en Adine, zijn gevonden in de buurt van het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Hoe ze daar komen? Waar ze geweest zijn? Niemand weet het.
We konden ze natuurlijk niet aan hun lot overlaten en dus zijn ze in ons asiel opgenomen. Ze hebben dubbel pech, omdat ze zwart zijn. Ervaring leert dat ze dan gewoon minder kans op adoptie hebben. Neemt niet weg dat we er alles aan gaan doen een fijn huisje voor ze te vinden!
Ze zijn waarschijnlijk ergens in december 2021 geboren en we denken dat ze grote middelmaat honden worden.
Adine is net als haar zusjes een hele vrolijke, sociale hond met een open karakter. Ze wil het liefste bij je zijn en klimt zo op je schoot. Ze geniet overduidelijk van alle aandacht en knuffels. Ze heeft van de drie de meeste tekeningen in haar vacht, en haar vacht is wat langer.
Dit slimme meisje, moet nog wel wat leren hoor, maar met haar open en lieve karakter, verwachten we dat ze iemand enorm gelukkig gaat maken, als trouw maatje!

Baasje worden?

Adina is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Adina dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Adina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: december 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± grote middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!