Abby en Ivy, twee lieve en energieke jongedames die we graag bij elkaar houden

Abby en Ivy, waarschijnlijk zusjes, zijn twee onafscheidelijke Viszla teefjes. Hun geschatte geboortedatum is mei 2022 en ze zijn middelgroot. Omdat Abby en Ivy onafscheidelijk van elkaar zijn, zijn we opzoek naar een gouden mandje voor hen samen.

De mooie Abby en Ivy werden bij 30 graden Celsius aan een boom vlakbij een restaurant in Oradea, vastgebonden en achtergelaten. Gelukkig werden ze opgemerkt en opgevangen door lieve mensen die nu voor deze twee prachtige honden zorgen tot ze een nieuw liefdevol huis hebben gevonden. Inmiddels hebben ze al hun prikjes gehad en zijn ze klaar om te reizen!

Abby is een slimme meid en is erg gehoorzaam. Ze houdt van spelen en wordt graag op haar buik geaaid. Abby is een snelle leerling en houdt ervan om bij het gezin te zijn. Ze houdt van water en maakt graag ritjes in de auto. Abby geeft graag kusjes weg. Een schat van een hond dus!

Ivy heeft een groot hart. Ze is erg lief en wat kalmer dan Abby, ook zij houdt ervan om bij haar baasjes te zijn. Abby kan uit affectie heel zachtjes in je hand bijten, iets wat ze nog af kan leren. Ze wil dan eigenlijk gewoon dat die hand haar aait. Ook Ivy is een grote schat!

Zowel Abby als Ivy zijn heel vriendelijk naar bezoek en andere honden. Ze zijn zindelijk en luisteren al best goed, maar kunnen nog wel wat bijleren. Het zijn leergierige honden, dus met de juiste aanpak en wat geduld moet dat zeker lukken!

Baasje worden?

Abby en Ivy zijn nog in Roemenië en kunnen naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in hen dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Abby en Ivy zijn gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,- per hond. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: mei 2022
  • Geslacht: teefjes
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaal/groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!