Nemo een prachtige grote hond

Deze prachtige knul heet Nemo. Nemo is groot, zijn schofthoogte is 68 cm. Hij is ongeveer 2 jaar oud. Nemo is een Roemeense herder mix. Zoals zovele gedumpt vlak bij de ingang van het asiel van Sos Dogs Roemenië. Wie, wat waar? We hebben geen idee. We weten dus helaas ook niets van zijn achtergrond.

Tijdens ons bezoek aan het asiel in Roemenië zagen we hem meteen, groot, prachtig, en hij kwam in volle vaart naar ons toe. Hoi! leek hij te zeggen, wat leuk jullie te zien! We kregen meteen een lik een liefdevolle kop tegen ons aan, zo van aai me eens! We waren meteen vriendjes en hij volgde ons overal. Heel sociaal beweegt hij zich door de groep honden en geeft geen enkel probleem. Mensen zijn leuk en lief, en hij is gewoon heel blij met aandacht. Natuurlijk is hij  groot en zal hij een ervaren baas nodig hebben die hem duidelijkheid geeft en leert wat wel en niet mag. Maar oh oh wat een heerlijke knul! 

Baasje worden?

Nemo is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Nemo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nemo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 68 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!