Franny zoekt een fijn huisje

Franny is een lieve, ballerina-achtige schat die samen met haar vijf broertjes en zusjes in een veld werd gedumpt toen ze nog kleine, hulpeloze kittens waren. Gelukkig woont een van onze vrijwilligers vlakbij dat veld en op een dag, toen ze thuiskwam, leek het alsof ze wat kleine miauwtjes hoorde die van verder weg kwamen en... ze had gelijk. Daar zaten ze, hongerig en vies, maar bij elkaar - minstens 5, want de 6e verstopte zich en werd twee dagen later gevonden. Onze vrijwilligster nam ze allemaal mee naar haar huis en voedde ze in veiligheid op, met liefde en zorg, en toen ze eenmaal een beetje opgegroeid waren en hun vaccinaties hadden gekregen, kwamen ze allemaal naar de opvang - en sindsdien is het hele huis niet meer hetzelfde geweest, met rennende, spelende, voedsel verslindende kittens die overal kwamen waar ze maar in konden komen.
Hoewel ze in het begin een beetje verlegen was, is Franny een vriendelijk, braaf meisje, dat naar je toe komt als je haar roept, maar niet echt om aandacht zal bedelen. Vroeger was ze vriendelijker als haar zusje in de buurt was, haar "tweeling" Fiona, maar sinds zij geadopteerd is, lijkt het alsof Franny haar mist en een stapje terug heeft gedaan, net iets verlegener is geworden - maar het gaat steeds beter. Ze wacht tot je haar opmerkt als ze ziet dat je het te druk hebt, en ze ligt graag in je armen van waaruit ze, als ze daar zin in heeft, op je schouders klimt. Ze houdt van hoge plekken en, nog steeds een kitten in hart en nieren, zijn speeltjes en spelen nog steeds meer dan welkom, of het nu met mensen is die achter de laser stip aanzitten of met katten. Als ze zich helemaal veilig voelt, zal Franny lief spinnen en je haar buikje laten zien, om je te laten weten dat het nu perfect is en dat ze gelukkig is. Helaas kan haar volledige geluk niet lang duren, want er zijn zoveel katten om haar heen en zoveel dingen om voor ze te doen.
Het beste wat Franny kan overkomen is naar huis gaan, en haar eigen gouden mandje hebben, zodat ze elke dag echt gelukkig kan zijn en verzorgd kan worden; een thuis waar haar familie de tijd heeft om haar zoveel aandacht, tijd en liefde te geven als ze echt nodig heeft; een thuis waar ze zich veilig voelt, waar ze kan rennen, spelen en genieten, waar niemand het erg vindt als ze op hun schouders wil klimmen of voor de lol op een kast wil springen. Franny verdient al deze dingen en niet in de laatste plaats alle liefde van de wereld!
Baasje worden?

Franny is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Franny, dan ontvangen we graag een bericht met uw situatie en eventuele ervaring met katten. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Franny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIV en FELV (negatief) en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 150,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook het adoptiecontract.

    • Geboortedatum: 13-05-2022
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
    • Chip: ja

Deel dit bericht!