Patty stoer, lief en grappig

Patty is een jong hondje, van ongeveer 1 jaar oud. Qua formaat is ze een kleine middelmaat. Ze is een hele grappige kruising, een stoer koppie, een gespierd lijfje maar dan op korte pootjes.
Patty is ongeveer twee maanden geleden geadopteerd, maar omdat haar baasje vindt dat ze haar niet kan geven wat ze nodig heeft, komt ze bij ons terug.
Ze woont op een appartement en Patty heeft niet genoeg aan de wandelingetjes in de buurt, maar heeft echt een tuin nodig waar ze lekker in kan scharrelen, zodat ze meer buiten kan zijn.
Patty is echt super lief, een knuffelbeertje en ligt het liefst tegen je aan. Ze is heel graag bij je en houdt je de hele dag in de gaten. Ze is heel sociaal naar mensen toe en op straat begroet ze mensen vrolijk. Met visite doet ze het ook goed, ze komt ze rustig even besnuffelen.
Ze is gewend aan de riem en loopt graag voorop, haar neus achterna. Ze is soms te enthousiast en trekt dan, dus haar nieuwe baasje moet haar nog wel leren netjes naast te lopen. Ze gaat ook soms mee naast de fiets, dat kan ze goed, maar het mag niet te vaak, want het is niet zo goed voor honden met een lange rug.
Ze is zindelijk, maar komt na elk plasje of poepje nog wel voor je zitten voor een beloning. Ze vindt dat ze dan wat verdient heeft.. ze moet het nog gewoon gaan vinden.
We zoeken dus voor Patty een nieuw thuis, een huis met tuin en mensen met ervaring en geduld. Patty is een hele lieve jonge hond en ze heeft in korte tijd bij haar vorige baasje al veel geleerd maar ze heeft natuurlijk nog meer opvoeding nodig. Het afscheid van haar baasje zal ook impact op haar hebben en ze zal weer even moeten wennen. Maar diegene die in haar wil investeren krijgt er een fantastische viervoeter voor terug.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Patty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Patty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

    • Leeftijd: ± 1 jaar
    • Geslacht: teefje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!