Ivy klaar voor haar gouden mandje 

Het begon allemaal met een telefoontje. Een familie die op reis was, meer dan 100 km van Oradea, belde op om te zeggen dat ze een kitten hadden gevonden, in een slechte conditie. Maar ze hadden haar niet meegenomen, ze belden ons alleen de volgende dag om ons te laten weten waar ze haar hadden gezien zodat wij haar konden redden, en dat hebben we dan ook gedaan. Het was een wonder dat we haar de volgende dag vonden op dezelfde plek als dat de familie haar had gezien. Ze was er nog steeds. in een niemandsland, bij een oud vervallen busstation, tussen twee dorpen in. Ze verstopte zich onder een aantal kartonnen dozen, vuilnis en oude kleding. We hebben geen idee hoe zo een kleine kitten daar terecht is gekomen zo ver van de beschaving. Ze was erg mager en gewond, op haar buik had ze een grote, opgezwollen hematoom. Maar ze was erg vriendelijk en hongerig en ze klom zowat in ons om meegenomen te worden, dus dat deden we dan ook.
Deze kleine kitten kreeg ondertussen de naam Ivy. De eerste weken was ze alleen, in een aparte badkamer, want er waren andere kittens in huis en ze moest eerst gevaccineerd worden voor ze bij hen mocht. Elke dag mocht ze naar buiten, lekker in de zon lopen, ze houdt er erg van om rond te lopen en alles om haar heen te ontdekken. De hematoom is gelukkig weggegaan, en Ivy groeide als kool en haalde alle verloren tijd in.
Na een aantal weken, werd ze gevaccineerd en mocht Ivy kennismaken met de andere kittens in huis. In het begin moest ze aan hen wennen, maar als snel raakten ze bevriend en genoot ze van het samen spelen, eten en samen zijn met haar leeftijdsgenoten.
Nu is onze lieve Ivy goed opgegroeid, gezond en helemaal gesocialiseerd en klaar voor haar volgende stap. Een nieuwe en laatste stap, naar haar gouden mandje. Deze leuke, knappe en lieve dame zal de harten van haar nieuwe familie helemaal gaan veroveren, dat weten wij zeker! Ivy heeft een maatje nodig, dus we zoeken een huisje waar al een andere poes is.

Baasje worden?

Ivy is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Ivy dan ontvangen we graag een bericht met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met katten.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ivy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIP en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook het adoptiecontract.

    • Geboortedatum: 1-04-2020
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
    • Chip: ja