Ronan één van de drie

Ik ben Ronan en het broertje van Reagan en Ryanne. Ik ben een pup, een hele lieve, en ik ben 5 maanden. Net als mijn zusjes heb ik geen staartje. Gek hè, ze weten niet hoe dat gekomen is want ze hebben ons zo gevonden.
Ze verwachten niet dat wij reuzen van honden worden maar een leuk middelmaatje. Maar ik kan niks beloven, ik wil nog best een beetje groeien.
Wij drietjes zijn pas van het asiel in Beius naar het asiel in Sisterea gegaan. Van hieruit kunnen we namelijk binnenkort op reis naar Nederland. Maar nu zijn we nog in het buitenverblijf samen met andere hondjes.
Ik ben druk bezig met van alles zoals snuffelen, graven en spelen. Als het genoeg is geweest en ik moe ben dan plof ik neer en ga een lekker dutje doen. Ik doe eventjes mijn oogjes dicht, dan kan ik daarna weer volop meedoen.
Ik kan dus heel goed spelen en slapen maar verder weet ik nog niet zo veel. Ik zal als ik in Nederland ben, nog heel veel moeten leren. Bij wie mag ik komen wonen en in opleiding tot echte huishond?

Baasje worden?

Ronan is nog in Roemenië, maar is vanaf zaterdag 21-11 in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ronan dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ronan is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

    • Leeftijd: ± 5 maanden
    • Geslacht: reutje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± middelgroot
    • Gecastreerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!