Suri blij ventje

Waarom moet je lachen? Om mij? Om mijn blije bekkie? Wist je al dat ik Suri heet, een jongen ben en al 1 jaar oud? Ik ben nu in de opvang van SOS Dogs in Didam en ik ben heel vrolijk. Ik ben zo blij dat ik niet meer in Roemenië ben.
Daar zat ik namelijk in een heel akelig asiel, dat van de gemeente, en daar was het niet pluis. Er werd gefluisterd dat je daar niet levend meer uit kwam.. dus man wat ben ik blij dat ik nu ergens anders ben.  De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben mij uit dat nare asiel gehaald en tijdelijk bij hun opgevangen en daarna mocht ik met ze mee op reis naar Nederland.
Ik ben helemaal heppiedepeppie en dat zie je dus aan mij. Ik heb hier heel wat hondenvriendjes en er is altijd wel eentje die zin heeft om met mij te spelen. Een van mijn maatjes is Doina, maar poeh wat lijk ik klein als ik naast haar sta. Maar ze is heel lief hoor en we hebben het samen best gezellig. Maar weet je wat ik echt gezellig vind? Als er mensen zijn want ik ben dol op mensen. Ik hou heel veel van knuffelen. Je mag mij echt wel een knuffelkont noemen, want dat ben ik zeker!
Ik droom van een nieuw leven in een huis met een lief baasje waarvan ik heel veel aaitjes krijg. Ik hoop zo dat iemand mij leuk vindt en mij komt bezoeken.

Meer info

Suri is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Suri is nu in Nederland! Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op afspraak, op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Suri, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

    • Leeftijd: ± 1 jaar
    • Geslacht: reutje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± middelgroot
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!