Kurt een ondernemende lieve knul

Deze knappe knul heeft de naam Kurt gekregen. Kurt is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is april 2024. Hij zal uitgroeien tot ongeveer 55 cm schofthoogte. 

Kurt is gevonden op straat in de buurt waar Eva woont, een medewerkster van het asiel van Sos Dogs Roemenië. Hij liep daar samen met zijn vriendje Fürge op straat. Eva weet precies welke honden in het dorp wonen en deze twee had ze nog nooit eerder gezien. Waarschijnlijk gedumpt op straat. Beide zijn geen hondjes voor op straat en Eva heeft beide meegenomen naar het asiel waar ze nu verblijven. Ze hebben hun prikjes gehad, en zijn gecastreerd, nu gaan wij zoeken naar een fijn thuis voor ze! 

Kurt is een heerlijk lief en vrolijk mannetje. Het is echt een grappig boefje, altijd in voor wat aandacht en knuffels. Hij vind het heerlijk om lekker bij je te zijn en met je mee te lopen. Hij heeft een nieuwsgierig en ondernemend karakter. Kurt heeft een halve staart. Het lopen aan de riem ging al heel goed voor de eerste keer! Natuurlijk zal Kurt nog wat dingen moeten leren. We zoeken baasjes die dat begrijpen en met geduld hem wegwijs zullen maken in een heel nieuw en fijn leven. 

Baasje worden?

Kurt is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Kurt dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kurt is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

    • Geschatte geboortedatum: april 2024
    • Geslacht: reutje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± 55 cm
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!