Tano, vrolijk en blij met een sociaal karakter

Deze knappe jongen heet Tano. Tano is rond de 45-50 cm schofthoogte. Zijn geschatte geboortedatum is augustus 2023.

In het dorpje Sisterea in Roemenië, vlak bij het asiel van Sos Dogs Roemenië, is Tano gevonden op straat. Een paar maanden geleden liep hij samen met ongeveer 10 andere honden rond in het dorpje. Gezien het dorpje vlak bij ons asiel is en we daar precies weten welke honden er lopen, weten we zeker dat er een grotere groep honden gedumpt is op straat. Waarschijnlijk in de hoop dat het asiel ze op zou nemen. We hadden geen keus, je kunt ze niet laten lopen. Zeker niet als ze niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Dat zijn ze inmiddels wel en ook hebben ze al hun prikjes gehad. Gezien het allemaal leuke en sociale honden zijn, gaan we op zoek naar een fijn baasje. Zo ook voor Tano.

Tano is een blije en vrolijke hond. Hij heel goed met de andere honden overweg en speelt hij graag met ze. Ook mensen vindt hij heel leuk. Hij heeft zelfs de eerste stapjes aan de riem gezet, al vond hij dat nog wel heel spannend. Natuurlijk zal hij nog wat dingen moeten leren en zijn we op zoek naar baasjes die hem op een rustig tempo willen laten wennen aan een fijn nieuw leven. 

Baasje worden?

Tano in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tano dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tano is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

    • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
    • Geslacht: reutje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: 45-50cm
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!