Tessa een lief, verlegen en zachtaardig meisje

Dit mooie meisje heet Tessa. Tessa is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is oktober 2023. Ze wordt ongeveer 50 cm schofthoogte. 

In het dorpje Sisterea in Roemenië, vlak bij het asiel van Sos Dogs Roemenië, is Tessa gevonden op straat. Een paar maanden geleden liep ze samen met ongeveer 10 andere honden rond in het dorpje. Gezien het dorpje vlak bij ons asiel is en we daar precies weten welke honden er lopen, weten we zeker dat er een grotere groep honden gedumpt is op straat. Waarschijnlijk in de hoop dat het asiel ze op zou nemen. We hadden geen keus, je kunt ze niet laten lopen. Zeker niet als ze niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Dat zijn ze inmiddels wel en ook hebben ze al hun prikjes gehad. Gezien het allemaal leuke en sociale honden zijn, gaan we op zoek naar een fijn baasje. Zo ook voor Tessa.

Tessa is een lief en prachtig meisje met een ruwe vacht. Ze is wat verlegen, maar haar hart is met liefde en geduld zeker te winnen! Met de andere honden gaat het ook heel goed, ze vindt het leuk om met ze te spelen. Het lopen aan de riem vond ze nog heel spannend en ze heeft nog training nodig. Natuurlijk zal ze nog wat dingen moeten leren en zijn we op zoek naar baasjes die haar op een rustig tempo willen laten wennen aan een fijn nieuw leven. 

Baasje worden?

Tessa is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tessa dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tessa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

    • Geschatte geboortedatum: oktober  2023
    • Geslacht: teefje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: 50 cm
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!