Stanley gaat een baasje heel gelukkig maken

Deze prachtige knul heet Stanley. Stanley is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is januari 2021. Hij weegt ongeveer 30 kilo en heeft een schofthoogte van 58 cm. 

Stanley is in februari 2023 gered van een vreselijk 'Kill Shelter'. In Roemenië is het normaal dat als honden voor een langere tijd in een asiel zitten, de honden afgemaakt worden.. Vandaar de naam. Stanley stond daadwerkelijk op de lijst om afgemaakt te worden, was het niet dat hij op tijd gered is.  Hij is daar met behulp van donaties weer uit gehaald en verblijft nu al langere tijd in opvang in Roemenië. 

Stanley heeft het zwaar gehad in dat asiel. Hij was aan het opgeven en wat het vertrouwen in mensen kwijt geraakt. Ze denken dat hij achtergelaten is door zijn "baasjes" en dat hij daarom extra veel moeite heeft gehad om zich aan te passen. Bij de opvang heeft het even geduurd, maar Stanley begon langzaam weer van het leven te genieten. Nu is het een hele lieve en vrolijke knul geworden. Hij heeft weer vertrouwen in de mensen. Hij vind het ook heerlijk om aan de riem te lopen en is absoluut de moeite waard! Nu nog zijn eigen baasje, eentje die hem nooit achterlaat. 

Baasje worden?

Stanley is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Stanley dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Stanley is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

    • Geschatte geboortedatum: januari 2021
    • Geslacht: reutje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± 58 cm
    • Gecastreerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!