Alma bedelt voor aandacht

Dit lieve meisje heet Alma. Alma is ongeveer 1 jaar oud. Haar schofthoogte is 40 cm. Alma is gevonden vlak bij de ingang van het asiel van Sos Dogs Roemenië. Bijna dagelijks worden daar honden “gedumpt” Ze noemen het al “the daily gift”.. Ze zagen haar rond rennen toen ze aankwamen op een ochtend. Natuurlijk kunnen ze haar niet laten lopen en heeft ze in het open asiel van Sos Dogs geleefd totdat we plek hadden voor haar in Nederland. 

Wij zagen Alma tijdens ons bezoek aan het asiel. Ze zit bij een andere grotere groep honden. Maar Alma viel meteen op. Ze “bedelt” echt om aandacht. Ze staat op haar achterpootjes, houdt haar voorpootjes samen en doet ze in de lucht, beweegt ze op en neer en vraagt zo aandacht. We smolten meteen toen we haar zo zagen. Ze wilde zo graag onze aandacht en knuffels.

Alma is inmiddels in Nederland. Dit heerlijke vrolijke meisje heeft een lief en zachtaardig karakter en is graag bij mensen in de buurt. Ze is inmiddels zindelijk en sloopt niets in huis. Met andere honden gaat het heel goed. We hebben haar aan de katten voorgesteld en dat ging ook goed, al zal ze wel de omgang nog moeten leren. Een super lief zachtaardig meisje die heel graag knuffelt. Haar toekomstige baasje moet er wel rekening mee houden dat ze nog wat dingen moet leren. 

 


Alma is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

    • leeftijd: 1 jaar
    • Geslacht: teefje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: 40 cm
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!