Faith, Nor en Laya drie jonge poesjes 

Faith, Nor en Laya, 3 lieve jonge poesjes. Nor is het witte poesje, Faith het poesje met de meeste lapjes en Laya het poesje met wit en lapjes.
De geschatte geboortedatum van de drie zusjes is 25-07-2021 en dit staat ook in hun paspoortje..
Ze zijn op 16 september 2021 gevonden in een container in Boekarest, gedumpt alsof ze niets waard zijn. Gelukkig zijn de kleintjes op tijd gered, maar hoe ze daar gekomen zijn weet niemand. Ze hebben vast niet veel goeds meegemaakt.
Na een tijdje in opvang in Roemenië, mochten ze naar Nederland komen, en ze zijn nu in onze opvang in Didam.
Eenmaal in Nederland zijn ze nagekeken door onze eigen dierenarts, en die denkt dat ze wat jonger zijn dan 8 maanden. Het zijn dus nog kleine kittens van maar net 2 kilo.
Ze zijn enorm sociaal naar mensen, en zelfs met honden staan ze neus aan neus. Ze zijn heel speels, blij en vrolijk. Rennen de hele kamer door, en vallen uitgeput met z'n drieën in de mand in slaap.
Het liefst houden we ze bij elkaar, maar dat is bijna onmogelijk, het zal moeilijk zijn een huisje te vinden voor alle drie samen. Maar we zouden het leuk vinden als iemand er twee samen wil adopteren.
We zoeken in ieder geval een huisje voor hun waar al een andere jonge kat aanwezig is. Zonder andere katten denken we dat ze heel erg een maatje gaan missen.

Baasje worden?

Faith, Nor en Laya zijn in Nederland! Mocht u interesse hebben in Faith, Nor en/of Laya, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met katten.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Faith, Nor en Laya zijn gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIV en FELV en hebben een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 150,-. per poes. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook het adoptiecontract.

    • Geboortedatum: 25-07-2021
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
    • Chip: ja