Cocolina schattig hondje

Cocolina is snoepje, een lief en schattig hondje met een eigenwijs snoetje en leuke vouwoortjes. Qua groottte is ze een kleine middelmaat, een fijn formaatje dat je nog op kunt tillen.
Haar leeftijd weten ze niet precies, ze schatten haar ergens tussen de 2 en 3 jaar oud.
De lieve dametje is nog niet zo heel lang geleden op straat gevonden. Ze was zwanger en dat is waarschijnlijk de reden dat ze de deur uit is gezet.
Ze wordt nu bij Delia, een goede vriendin van Iulia*, opgevangen en ze hebben haar allereerst gesteriliseerd, zodat er niet nog meer ongewenste puppy’s geboren zouden worden.
Volgens Delia is Cocolina ontzettend lief, in haar woorden "very, very sweet". Ze gaat braaf bij je voeten zitten en geeft je een pootje op en vraagt met een schuin koppie om een beetje aandacht en een knuffeltje.
Ze moet ook vaak om haar lachen, zo vindt ze de spiegel in huis heel gek, en soms blaft ze naar dat rare hondje dat ze in de spiegel ziet 😀
Delia zorgt nu al weer een tijdje voor haar en probeert een familie te vinden die haar wil adopteren. In Roemenië is dat heel moeilijk en dat ligt zeker niet aan Cocolina, maar door de situatie daar, er zijn daar veel te veel hondjes.
Maar we denken dat ze hier in Nederland een goede kans maakt op een baasje, wie wil er nou niet zo’n schattig en goedgemutst moppie?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Cocolina is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

    • Leeftijd: 2-3 jaar
    • Geslacht: teefje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!