Riri lief klein ruwhaartje

Riri heeft dit leuke hondje. Ze is klein en ongeveer 2 jaar oud. Ze ziet er geweldig uit met haar rommelige ruwe haartjes.
De kleine meid is een beetje verlegen. Maar dat komt vooral door de vele honden om haar heen. Ze wordt nu namelijk opgevangen in het asieltje van Iulia* en daar zijn heel veel honden. Ze is er nogal van onder de indruk.
In het asiel tussen alle (grote) honden, is ze gewoon niet op haar plek, en we hopen dan ook dat ze snel het asiel mag verlaten. Ze zal het heel fijn vinden als ze in een huisje mag wonen.
Riri is heel lief en ze zal bij nieuwe mensen wel de tijd moeten krijgen om te wennen.
Riri droomt van een baasje, knuffels en aandacht en een eigen mandje. Wie heeft genoeg liefde en geduld om dit lieverdje gelukkig te laten worden ?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Riri is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

    • Leeftijd: ± 2 jaar
    • Geslacht: teefje
    • Ras: kruising
    • Schofthoogte: ± klein
    • Gesteriliseerd: ja
    • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
      HCC (leverziekte), Parvo,
      Rabiës (hondsdolheid)
    • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!