Zena gouden meisje

Zena komt uit het asiel in Marghita. Ze was daar achtergelaten samen met haar broer Zeno. Ze zijn een tijd geleden naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea verhuisd, omdat ze daar betere kansen op adoptie hebben.
Broer Zeno heeft al geluk gehad en heeft in Duitsland een goed thuis gevonden. Nu Zena nog!
Zena is ongeveer 4 jaar oud en zo’n 43 centimeter hoog. Ze is een mooi goudkleurig dametje en je ziet aan haar koppie gewoon al dat ze een schatje is. Ze heeft een hele lieve uitstraling, kijk maar even in haar bruine ogen. Ze heeft een ongelooflijk zacht karakter. Er zit absoluut geen kwaad in haar, ze hebben haar nog nooit lelijk zien doen naar een andere hond of naar iemand.
Zena is een lieverd maar ze is nog een beetje verlegen. Ze is geen hondje dat bij de eerste kennismaking enthousiast op u af komt rennen, want het kost een beetje tijd om haar vertrouwen te winnen. Het duurt echt niet lang voordat je ziet wat een gezellige knuffelkont ze eigenlijk is. Dan heb je een gouden meisje en wil ze niks anders dan lief gevonden worden en aaitjes krijgen.

Meer info

Zena is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Zena is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Zena, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Zena?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!