Viktor een echte straathondmix

Deze 5-jarige leukerd heet Viktor. Hij is februari 2014 geboren en hij is 53 centimeters groot. Hij ziet er met zijn uiterlijk uit als een typische "straathondmix". Hij is zo'n leuk mixje van vanalles waarvan we geen idee hebben wat voor kruising het is.
Viktor is samen met zijn broers en zusjes, toen ze nog heel klein waren, in het bos gevonden. De puppies waren er op dat moment erg slecht aan toe, ze waren helemaal uitgemergeld en zouden het niet veel langer gered hebben. Ze zijn toen samen in het asiel van Beius opgevangen en verzorgd.
Zijn broers en zusjes zijn inmidels allemaal geadopteerd - alleen Viktor wacht nog steeds op de kans om een ​​liefdevol en warm huis te vinden. Vorig jaar (2018) verhuisde hij van het asiel in Beius naar het asiel in Sisterea en hoopt zo zijn kansen te verbeteren.
Viktor heeft een geweldige hondenpersoonlijkheid; hij is vrolijk en levendig, vriendelijk, relaxed en knuffelig. Hij is een goedzak, trouw en aanhankelijk en met zijn vrolijke en lieve manier van doen windt hij iedereen om zijn pootje. Viktor wil graag bij mensen zijn maar helaas komt hij in het asiel veel aandacht tekort. Hij heeft eigenlijk heel veel liefde en aandacht nodig en zal dit zeker ook teruggeven.
Viktor heeft een gezonde dosis energie en heeft voldoende beweging en uitdagingen nodig. In het asiel kan hij zijn energie kwijt door te spelen met de andere honden en kan hij goed opschieten met zijn soortgenoten. Samen spelen, samen rennen en donderjagen, hij is met iedereen dikke vriendjes. Eenmaal uitgespeeld en uitgeraast ploft Viktor voldaan languit op de grond om rustig bij te komen en eens lekker te gaan luieren, want daar houdt hij zeker ook van.
Wij hopen zo dat iemand verliefd wordt op deze jongen. Kijk nog eens goed naar de foto's, je kunt al zien hoe vrolijk en lief hij is. Wie geeft deze lieverd eindelijk een kans?

Meer info

Viktor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Viktor is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Viktor, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Viktor?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!