Vaya vrolijk jong hondje

Dit leuke mixje heet Vaya. Vaya is nog een pup, ze is nu 6 maanden oud. Ze wordt een middelgroot hondje als ze groot is. Vaya is een heel vrolijk en speels meisje, echt een blije gup.
Ze is een heel vrolijk hondje, ze rent en dolt en speelt heel leuk met andere hondjes. En in haar eentje vermaakt ze zich ook met een balletje of ander hondenspeeltje. Het is gewoon leuk om naar haar te kijken, ze is zo grappig. Ze is ook een heel lief meisje, dol op mensen en heel aanhankelijk. Kroelen en knuffelen, daar kan ze geen genoeg van krijgen.
Vaya is nu een paar weken in Nederland en heeft al een paar dingen geleerd, ze is zindelijk in huis en loopt goed mee aan de riem. Ze gaat graag mee op stap, heerlijk wandelen buiten en samen de omgeving verkennen. Het liefst wel een rustige omgeving, druk verkeer daar kan ze nog van schrikken.
Ze verdient een lief baasje die veel met haar gaat ondernemen maar vooral veel van knuffelen houdt. Bij wie mag deze leuke rakker verder opgroeien? Het is zo'n leuk avontuur zo'n jong hondje in huis te krijgen en op te voeden.
Vaya wordt nu opgevangen in een gezin in Doesburg en is daar te bezoeken.

Meer info

Vaya is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Vaya is nu in Nederland. Kom haar bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Vaya, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Vaya?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: