Sparky guitig koppie

Sparky heet dit leuke reutje met leuke piekhaartjes en guitige blik. Hij is een ruwharig terriër mixje. Met zijn geweldige look zal hij vast veel harten laten smelten. Helemaal als hij zijn koppie zo schuin houdt, dan kan je zijn snoetje toch niet weerstaan?
Sparky is zo'n 5 à 6 maanden oud, nog een pup dus en als hij later groot is wordt hij een middelgroot hondje.
Twee lieve mensen die in Roemenië die regelmatig honden redden en opvangen hebben hem op straat gevonden. Samen met nog een paar hondjes wordt hij bij hun thuis opgevangen en kan hij in de tuin lekker spelen met zijn vriendjes.
Sparky is een zonnestraaltje. Hij begint elke dag blij kwispelend, hoi hoi…. goedemorgen! Wakker worden allemaal, Sparky heeft er weer zin in vandaag. Hij is een echte levensgenieter en geen dag is hetzelfde met dit ventje. Mensen zijn volgens Sparky allemaal lief en leuk en hij begroet iedereen altijd vrolijk en enthousiast. Mensen zijn leuk, honden zijn leuk en ook katten kan hij waarderen, daar is hij ook aan gewend.
Bij zijn opvangouders kan hij niet altijd blijven, dus het wordt wel tijd dat hij zijn forever home vindt. Hij zou binnenkort kunnen reizen, misschien mag deze leukerd wel naar jou toe komen?

Meer info

Sparky is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sparky is nog in Roemenië, maar zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sparky, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: terriër mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Sparky?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!